Online gadgets zoeken

Online gadgets zoeken voor mijn broertje

Mijn broertje is verslaafd aan gadgets, online gadgets zoeken is dan ook iets wat hij graag doet. Mijn broertje heeft een handicap en kan daardoor moeilijk zelf dingen doen, daarom help ik hem graag. Vooral wanneer hij dingen echt leuk vindt, zoals online gadgets. Regelmatig ga ik samen met hem op zoek naar online gadgets en we vinden altijd weer de nieuwste dingen, die gaan we dan vergelijken met elkaar en dan weten we wat we uiteindelijk moeten kopen. Ondanks zijn handicap is mijn broer nog wel goed in beweging en kan hij heel erg helder denken. Ik vind het een hele slimme jongen en ik zie dat hij overal het beste van probeert te maken, dat vind ik erg fijn om te zien. Wel denken we vaak na over de toekomst, we weten niet wat hij wil en ook niet wat de mogelijkheden zijn. Het lijkt mij goed en fijn als hij kan werken, maar of dit mogelijk is moeten we nog maar afwachten.

Online gadgets zoeken nu dagelijkse bezigheid

Online gadgets zoeken is nu een dagelijkse bezigheid voor mij en mijn broertje, ik merk dat we hierdoor ook beter contact krijgen en dat vind ik ontzettend leuk. Ik woon niet meer thuis maar kom wel elke dag thuis om met hem online gadgets zoeken. Ik woon namelijk in de buurt en ik moet zeggen, ik vind het ook nog wel handig want ik kan altijd mee eten waardoor ik niet zelf hoef te koken. Ik heb daar namelijk een beetje een hekel aan, ik weet dat ik nog moet wennen maar het is echt niet aan mij besteed. Ik zei al tegen mijn moeder, liever vind ik gewoon een man later die elke dag kookt! Mijn moeder moet dan lachen.

Geef een reactie