Een Xterior windscherm gekregen

Xterior windscherm

Voor mijn verjaardag heb ik een super mooi Xterior windscherm gekregen. Want zeg nu zelf wat is fijner om lekker beschut in jouw eigen tuin te kunnen zitten. Vooral er in Nederland het hollen of stilstaan is wat betreft het weer. Toen ik nog geen cadeau had gekregen was het elke dag afzien wanneer het kwik weer boven de 30 graden uitkwam. Vaak bleef ik dan maar binnen zitten omdat het daar beter uit te houden was dan buiten. 

Mijn vrienden, die wel eens langs kwamen voor een drankje, hadden al vaker gezegd dat het jammer is om niet in de tuin te kunnen zitten als het warm weer buiten is.  Xterior windscherm

Wat een geweldige verrassing

Vorige week was ik jarig en na een dag hard werken kwamen er een paar vrienden langs. De zon stond vol op de ramen te branden en daarom had ik geen moeite gedaan om in de tuin te kunnen zitten. Op een gegeven moment toen iedereen binnen was werd ik toegesproken door mijn vrienden. Deze toespraak werd beëindigd met de uitspraak, zo en nu gaan wij lekker buiten zitten. Ik wilde hier nog op in gaan maar iedereen liep al naar mijn tuin.

Toen ik ook naar buiten liep werd mij duidelijk wat er aan de hand was. Van al mijn vrienden had ik een bijzonder mooie Xterior windscherm gekregen en deze was door een monteur van dit bedrijf al aan mijn gevel gehangen. Zoiets moois heb ik nog nooit met mijn verjaardag gekregen en vanaf nu ben ik dan ook veel vaker in mijn tuin te vinden.

Xterior windscherm