Top verjaardag nijmegen

images (8)Een aantal dagen geleden was ik jarig, zelf wilde ik daar helemaal niks aan doen maar mijn vrienden en familie hadden natuurlijk weer allerlei dingen in hun hoofd die ze geregeld hadden om mijn verjaardag nijmegen te vieren. Ik stemde er mee in en was aan het afwachten wat ze voor mij in petto hadden. Ze vroegen mij naar een locatie te komen om een cadeau uit te kiezen, toen ik daar eenmaal aankwam zag ik alleen een grote tent staan en natuurlijk wist ik toen al meteen hoe laat het was. Ik liep naar de tent toe en hoorde helemaal niemand, alles was dicht en je kon niet goed naar binnen kijken, ineens ging de muziek kei hard aan en kwam iedereen te voorschijn.images (7)

Geslaagde dag

Toen ik eenmaal iedereen had gezien en een toespraak kreeg van mijn vrienden, was ik er erg blij mee dat ze dit hadden georganiseerd. Het was het meest originele cadeau wat ik ooit heb gehad en zal het daarom ook nooit vergeten. De dag was zeer geslaagd en ben iedereen dankbaar voor de gezellige sfeer en cadeautjes die ik gehad heb. Mijn verjaardag in nijmegen is werkelijk een groot succes geweest en zal altijd in mijn gedachten zijn.images (6)