Tip:brommerrijbewijs cadeau!

brommer

brommerrijbewijs Pas geleden hebben we mijn broertje blij gemaakt met een fantastisch cadeau. We hebben hem namelijk het brommerrijbewijs cadeau gegeven voor zijn 16e verjaardag. Hij wilde dit erg graag en uiteindelijk hebben we dit voor hem gekocht. We hebben verder ook een mooie scooter voor hem gekocht.

brommerMijn ouders en ik wilden mijn broertje verrassen met dit cadeau voor zijn verjaardag. Hij had er niet op gerekend en toen we dit aan hem vertelde op zijn verjaardag was hij dan ook super blij. Hij wist toen echter nog niet dat we ook een scooter voor hem hadden aangeschaft. Deze wilde we pas geven als hij geslaagd zou zijn. We hadden al een goede rijschool voor hem gevonden. Namelijk rijschool Wesseldijk. Hier slaagt bijna iedereen in een keer en na een dag lessen moest het helemaal goed gaan komen. Mijn broertje haalde zijn theorie in een keer en na de dag lessen mocht hij op voor het examen. Hij is toen in een keer geslaagd en dat heeft hij zeker te danken aan de goede lessen.

rijbewijsEen geweldig idee!

Hij slaagde dus in een keer en hij had al een hoop geld gespaard om een scooter te kopen. Dit was dus niet meer nodig omdat wij deze al voor hem gekocht hadden. Toen hij geslaagd was gaven we hem de scooter al meteen en hij was daar super blij mee. Hij had dit niet verwacht en dat maakte het alleen maar mooier. Hij kan nu lekker van zijn scooter genieten en het brommerrijbewijs was een goed idee.