Tip: saunabon!

sauna

saunaPas geleden vertelde een vriend van mij over de Thermen en over de saunabon die hij had gekregen. Volgens hem is dit echt een top sauna. Hij was hier zelf ook nog nooit geweest en hij was dan ook erg benieuwd. Nadat hij geweest was belde hij me meteen op en vertelde hij me dat het heerlijk was. Hij genoot echt en dat wilde hij vaker doen.

bon saunaDit leek mij ook wel wat en dat vertelde ik aan hem. Je hebt hier veel soorten sauna’s en ik vond het een goed idee om hier gebruik van te maken. Ik vind het zelf altijd erg lekker om naar de sauna te gaan. Hier ontspan ik volledig en ik kom dan echt tot rust. Ik was alleen nog nooit bij de Thermen geweest en dit wilde ik wel een keer proberen. Pas geleden vroeg mijn goede vriend of ik samen met hem wilde gaan. Dit leek me wel wat en daarom zijn we samen gegaan. Ik was erg benieuwd naar het wellnesscentrum. Ik keek eerste even op de website en ik keek toen naar de kosten. Wat betreft de kosten zijn ze super voordelig en als je het vergelijkt met overige saunaresorts al helemaal.

saunabonLekker dagje weg!

Op de website zag ik de saunabon ook nog staan. Dit lijkt mij wel leuk om binnenkort aan mijn vrouw te geven. Het dagje genieten met mijn goede vriend was heerlijk en het lijkt mij een goed idee om dit binnenkort samen met mijn vrouw te doen.