Tip: maak een foto pas echt sprekend op plexiglas

26In het kader van originele cadeaus: heb je weleens gedacht aan het geven van een foto op plexiglas? Het is er niet eens eentje van mij, deze tip, ik heb ‘m althans niet zelf ontdekt. Mijn moeder kwam er laatst mee aanzetten en ik moet toegeven aangenaam verrast te zijn geweest. Ik denk dat zij wellicht steeds vaker een kijkje heeft genomen op dit blog en zodoende wist dat ze met écht iets origineels moest komen aanzetten.

Maak een bijzondere foto nóg bijzonderder

30Nou, in die missie is ze meer dan geslaagd! Ze heeft een intieme, intens gelukkige foto van mij en mijn vriendin gebruikt, waarvan ik het bestaan eerlijk gezegd niet eens afwist (en dus was het eigenlijk een dúbbele verrassing) en deze foto op plexiglas af laten drukken. Op dit blog zal ik deze foto zelf niet plaatsen, dat vind ik wel wat te persoonlijk, maar wel heb ik enkele afbeeldingen toegevoegd opdat je een indruk krijgt van hoe het er nou eigenlijk uit komt te zien op deze manier.

31En zoals je wel ziet, dat is érg leuk. Mijn moeder heeft de afdruk laten maken bij de Hema, bij mijn weten ook de enige die dat hier in Nederland doet, dus neem zeker eens een kijkje op de website van ’s lands grootste warenhuis voor de mogelijkheden met jouw eigen foto. De foto wordt direct op het glas zelf gedrukt waardoor een heel bijzonder en bovendien zeer professioneel effect ontstaat. Wil je een foto écht laten spreken, dan pas je deze manier toe. De onze hangt inmiddels boven het bed en nog elke avond voordat ik mijn bed instap, krijg ik een gelukzalig gevoel – het effect dat een goede foto geeft!