Telefoonhoesjes ontwerpen voor mijn kinderen

telefoonhoesjes ontwerpen

telefoonhoesjes ontwerpen Als jij net als ik interesse hebt in telefoonhoesjes ontwerpen, dan moet jij zeker even verder lezen. Ik heb dit namelijk laten doen voor mijn beide kinderen en zij zijn daar ongelofelijk blij mee. Hierdoor hoeven zij zich nooit meer druk te maken dat zij de verkeerde mobiel mee naar school nemen, want nu is hij ongelofelijk makkelijk te herkennen. Zelf had ik dit al en daar waren zij altijd jaloers op, dus toen ben ik voor hen ook iets moois gaan maken. Voor mijn werk maak ik vaak designs in Photoshop, dus daar heb ik ook redelijk wat verstand van. Op die manier is het ook mogelijk om hun namen op een toffe manieren weer te geven. Voor mijn zoon heb ik gekozen voor een heel stoer lettertype en voor mijn dochter juist wat romantischer. Deze zijn ongelofelijk goed gelukt en ik denk dat zij er heel erg blij mee gaan zijn.

telefoonhoesjes ontwerpen

Een spannend moment

De bestelling van de telefoonhoesjes die ik heb ontworpen heb ik gisteren geplaatst. Vooralsnog ziet het ernaar uit dat deze morgen binnen gaan komen. Dan ga ik ze even inpakken en zodra zij uit school komen ga ik ze geven. Ik ben ongelofelijk benieuwd hoe ze er in het echt uitzien, want dat is toch altijd nog wel even spannend. Hopelijk komen de kleuren goed tot hun recht en passen ze goed om hun iPhones heen. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op hun website voor meer informatie!