Stoppen met roken met behulp van de elektrische sigaret

slider_producten1Stoppen met roken met behulp van de elektrische sigaret

 

Laatst was ik op bezoek bij enkele vrienden van mij, ze hadden me uitgenodigd voor een gezellig avondje. Door hen word ik wel vaker uitgenodigd en omdat ze weten dat ik vrijgezel ben, proberen ze me altijd te koppelen aan een van hun kennissen. Ik weet dus standaard dat als ik daar kom voor een etentje dat er enkele andere stellen zijn en er ‘toevallig’ een andere vrijgezel is uitgenodigd die ze wel wat voor mij achten. Dit keer was er weer iemand uitgenodigd met wie ze volledig de plank mis sloegen maar ik heb gelukkig nog wel echt iets aan die avond gehad, want de persoon in kwestie rookte een elektrische sigaret – waar ik behoorlijk door geïnspireerd ben geraakt. Ik ben zelf al sinds jaar en dag verslaafd aan roken maar loop al een tijdje met plannen rond om te stoppen daarmee. Nu het nieuwe jaar zich aankondigt heb ik de knoop dan ook maar doorgehakt en heb ik besloten per 1 januari van het volgende jaar geen sigaret meer aan te raken. Het idee beangstigt me nu wat minder nu ik van het bestaan van de elektrische sigaret af weet. Je moet goed begrijpen dat het voor mij een stuk minder eng vind nu ik weet dat ik als uitval altijd nog naar de elektrische sigaret kan grijpen. Daar zit ook nicotine in en daarmee voldoe ik gelukkig aan een behoefte die dan heus wel gaat opspelen, het is niet voor niets een verslavende bezigheid namelijk, dat roken.