Puch elektrische fiets kopen voor heren

Puch elektrische fiets

Elke man die de jaren zestig, zeventig en tachtig bewust heeft meegemaakt is bekend met het merk Puch. Veel van ons zijn volwassen geworden tijdens die vele ritten op de “Baby Puch”, de “Kleuter Puch” of de “Kikkerbek”. En uiteraard de Puch Maxi, de automaat waar veel mannen warme herinneringen aan koesteren. Deze tijd herleeft nu, je kunt een Puch herenfiets kopen met dezelfde uitstraling van vroeger, maar helemaal aangepast aan de wensen van deze tijd. Een Puch elektrische fiets kopen geeft je direct dat gevoel van vroeger, met het verschil dat je niet meer hoeft te tanken!

Puch elektrische fiets

Puch vroeger en nu

In Oostenrijk begon ex-militair Johann Puch in 1899 fietsen te bouwen. Zelf was hij van Sloveense afkomst, hij heet eigenlijk Janez Puh. Vier jaar later kwamen de eerste tweewielers met motor uit de fabrieken rollen. Nederland maakte in 1954 kennis met de MS 50, een voor die periode zeer moderne brommer. Het werd een symbool voor de jeugd en met name de artistieke jongeren. De Puch Maxi werd tot 1990 gebouwd en is nog bij vele hobbyisten in de schuur te vinden. Hoewel het brommer merk Puch tegenwoordig in handen is van het Italiaanse Piaggio, geldt dat niet voor de fietsen. Na een lange periode van ontwerpen kun je nu een Puch herenfiets kopen waarmee je net als vroeger weer heerlijk mee op pad kunt.

Puch elektrische fiets kopen

Je kunt kiezen om die oude Puch Maxi eindelijk weg te doen, of zet er een splinternieuwe Maxi naast! Je kunt namelijk een Puch elektrische fiets kopen met het klassieke design maar dan in een eBike uitvoering. Dat betekent dat er een elektrische hulpmotor aanwezig is, je moet wel trappen maar dat gaat zonder weerstand voor zeer comfortabele ritten. Je hoeft ook geen helm te dragen zoals bij een bromscooter, of benzine te tanken met een snorfiets (van concurrent Tomos bijvoorbeeld). Gewoon de accu opladen en op pad gaan!

Puch herenfiets kopen

Niet iedereen heeft dezelfde nostalgische gevoelens voor dit merk, gelukkig is Puch niet op hun lauweren gaan rusten en hebben ze een dozijn (!) aan nieuwe modellen op de markt gebracht. Hoewel de Puch Maxi voor een specifieke doelgroep de enige echte keuze is, zijn er voor vele andere fietsers verschillende modellen ontwikkeld met ieder hun eigen unieke kenmerken. Zo kunnen de prijsbewuste fietsers kiezen voor de E-Ballad-S of de handige transportfiets E-Beat-S. De sportieve fietser gaat waarschijnlijk voor de E-Trance en de heer van stand wil niets minder dan de E-Underground. Is het je al opgevallen dat de namen allemaal gekoppeld zijn aan muziektermen? Dat is een bewuste keuze, en iedere eBike speelt zijn eigen melodie!

Online goedkoop een Puch fiets bestellen

Je hoeft niet ver te zoeken om een Puch elektrische fiets te kopen, bij Fast & Furious kun je vandaag nog jouw bestelling plaatsen. Zit je even krap bij kas? Dan is er ook de optie voor een eBike leasen. Je kunt uiteraard ook even kijken naar de andere merken en modellen e-Bikes, maar sla de nieuwe collectie Puch fietsen zeker niet over!