Opzoek naar kliniek Veldhoven

Voor mijn moeder was ik opzoek, op het internet, naar kliniek Veldhoven. Zij wilde graag weer borsten hebben en een borstvergroting was de juiste oplossing voor haar. Mijn moeder had goede verhalen gehoord over kliniek Veldhoven en daarom wilde zij daar ook heen voor een consult. Ook had zij wel wat vragen voor de arts en deze had zij allemaal netjes opgeschreven. Echte durfde mij moeder niet alleen en vroeg dus of ik met haar mee wilde gaan. Dat wilde ik wel en ging daarom met mijn moeder mee naar Kliniek Veldhoven. De arts die mijn moeder hielp was heel vriendelijk en beantwoorden alle vragen van mijn moeder zeer deskundig. Mijn moeder kreeg wat bedenk tijd en wij gingen naar huis. Bij thuis komst wilde mijn moeder de kliniek meteen bellen om te zeggen dat zij dit wilde laten doen bij hen. Mijn moeder had er een goed gevoel over en wilde echt niet langer wachten om een afspraak te maken voor de operatie.

Kliniek

Zeer tevreden

Mijn moeder is nu heel gelukkig met haar borstvergroting bij kliniek Veldhoven. Alles is goed verlopen. Zij is zo gelukkig dat zij weer borsten heeft en dat laat zij merken en zien. Bij deze kliniek werken zij echt heel zorgvuldig en iedere patiënt krijgt even veel aandacht. De sfeer in het kliniek is ook goed, je voelt je meteen welkom. De nazorg is ook heel goed bij hen en mijn moeder raad iedereen aan die een vergroting van borsten wil, om dat bij deze kliniek te laten doen.

borstvergroting