Op Ietsdoenofferte.nl vergelijk ik dagje weg exploitanten

logo_top (2)

Dit weekend, tijdens de drukke Kerstperiode, wil ik graag nog een dagje weg gaan. Ik heb altijd al aapjes willen kijken of lekker willen uitwaaien in de achtbaan. Het schijnt dat de omgeving Arnhem, waar ik woonachtig ben, dé plek in Nederland is met ontzettend veel recreatiemogelijkheden. Zo heb je er de Veluwe waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, of op onderzoek kunt uitgaan. Het blijkt namelijk dat de Veluwe het favoriete wandelgebied is van Nederlanders. Wist je trouwens, en dit reikt iets verder dan een dagje uit, dat Italië het meest populaire wandelland is? Het tweede wandelland is trouwens Oostenrijk. Ook Frankrijk is een populair wandelgebied, en wel om dezelfde redenen: de Alpen. Ook heb je een aantal dierentuinen in de Veluwe waar je zoals ik hiervoor aapjes kunt kijken.

dagje-uit-of-dagje-weg (1)

Heb je trouwens al eens een kijkje genomen op de website van Ietsdoenofferte.nl? Op deze website kun je gemakkelijk een dagje weg boeken door offertes van verschillende dagje uit exploitanten op de te vragen en die vergelijk je vervolgens met elkaar. Je dient alleen je wensen kenbaar te maken, zodat de exploitanten hierop hun offerte kunnen toespitsen.

Wist je trouwens dat de prijzen van dagjes uit een stuk duurder zijn geworden? Een entreekaartje van een dierentuin of attractiepark is namelijk met enige procenten gestegen. Het schijnt dat exploitanten minder subsidie krijgen van de overheid. Ook blijkt uit een onderzoek van het CBS dat er flink geïnvesteerd dient te worden in nieuwe attracties om bezoekers te lokken. Er is namelijk een publiekstrekker nodig, zodat bezoekers ook blijven komen.