Mokken bedrukken voor een leuke prijs?

mok1Pas geleden was ik weer aan het zoeken naar leuke cadeautjes op het internet. Ik kwam erg veel leuke dingen tegen. Ik was namelijk op zoek naar een cadeau voor mijn moeder. Mijn moeder drinkt eigenlijk altijd uit een mok. Ik vind alleen dat ze erg lelijke oude mokken heeft. En daar wilde ik iets aan gaan doen. Ik besloot om mokken te bedrukken bij Max mokken. Ik kwam op de website van Maxilia terecht nadat ik erg veel positieve recensies gelezen had. Ik was helemaal enthousiast over de website omdat je hier je eigen mokken kan bedrukken voor een leuke prijs. Ik had ook al een erg leuk idee in gedachte voor mijn moeder.mok2

Het idee

Ik wilde namelijk een leuke foto van mijn moeder op de mok laten zetten. Onder de foto wilde ik haar naam zetten. Inmiddels heb ik dit gedaan en heb ik de mok aan mijn moeder gegeven. Ze vond het erg leuk en ze was heel blij dat ze nu eindelijk een nieuwe mok had. Ik ben erg blij dat ik haar heb weten te verassen. Ik ben zelf trouwens ook van plan om een leuke mok voor mezelf te laten bedrukken! Ik wil mijn naam op de mok zetten en ik wil er een leuke foto van mezelf boven zetten. Ik ga dit snel doen en ik heb er nu al veel zin in!mok3