Max zonnebrillen

100224_11

De voordelen van Max zonnebrillen
Een subtiele manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of evenement, is door zonnebrillen te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Door deze zonnebrillen weg te geven op een zonnige zomerdag, verspreiden de mensen die jouw zonnebril hebben gekregen namelijk vanzelf jouw bedrijfsnaam, zonder dat ze dit in de gaten hebben. Meer over de voordelen van Max zonnebrillen, zonnebrillen bedrukken, lees je op deze pagina.
44400_10034505 45262_4414-03 Voordeel 1: zonnebrillen zijn praktisch
Persoonlijk ben ik eerder een liefhebber van promotiemiddelen met praktische meerwaarde, dan van promotiemiddelen die alleen aanwezig zijn en verder geen doel dienen. Een goed voorbeeld van een promotiemiddel met praktische meerwaarde, is een zonnebril. Het feit dat een zonnebril praktisch is en tevens als promotiemiddel werkt voor je bedrijf, is dan ook het eerste grote voordeel van dit promotiemiddel.

Voordeel 2: zonnebrillen zijn goedkoop
Daarnaast zijn zonnebrillen erg goedkoop. Je bestelt al zonnebrillen vanaf 0,50 euro per stuk, waardoor het bedrukken van zonnebrillen slechts een kleine investering is en iedere ondernemer met deze vorm van promotie kan starten.

Voordeel 3: zonnebrillen gaan lang mee

Tot slot gaan zonnebrillen lang mee. Als je niets geks doet met een zonnebril (zoals deze laten vallen, erop gaan zitten of noem maar op), kun je erg lang plezier hebben van een zonnebril en blijven de mensen die jouw zonnebril hebben gekregen dus lang reclame maken voor jouw bedrijf. Op deze manier verdien je de (kleine) investering die je hebt gedaan bij het bestellen van de brillen altijd terug.