Linten kopen online

gekleurd lint

logoVoor mijn hobby wilde ik linten kopen online, omdat ik helaas niks kon vinden in de winkels bij mij in de buurt. Het leek mij daarom een goed idee om het internet op te gaan, omdat ik hier wel vaker linten had besteld. Helaas wist ik niet meer precies waar ik de vorige bestelling had geplaatst, maar dat maakte niet heel erg veel uit.

Zoekmachine

Via de zoekmachine ben ik op zoek gegaan naar “linten kopen online”. Er kwamen natuurlijk heel erg veel suggesties, maar toen ik de naam van de website zag wist ik gelijk dat ik daar had besteld. De website waar ik eerder linten heb besteld heette “Lintjes winkel”.

Het fijne aan de website is dat zij een ontzettend groot aanbod hebben en er altijd wel wat bij zit. Normaal heb ik het niet zo met online bestellen, omdat dit vaak lang duurt. De vorige keer dat ik via de website had besteld was alles de volgende dag al aangekomen.

satijn lintNadat ik goed op de website had gekeken, zag ik linten waar ik naar op zoek was. De prijzen lagen ook nog eens lager dan in de winkel! Omdat ik de linten snel moest hebben heb ik gelijk de bestelling geplaatst.

Het afrekenen ging heel erg makkelijk. De bestelling was de volgende dag al weer aangekomen en deze kon ik ophalen bij een postkantoor bij mij in de buurt. Wederom was ik tevreden met de kwaliteit van de linten en de snelle verzendtijd. Omdat ik zo tevreden was, heb ik in de avond nog extra linten besteld!