Kerst in de jungle XL kerstpakketten

Als u op zoek bent naar unieke en tegelijkertijd leuke kerstpakketten, neem een kijkje op de website van Kerstpakkettenplaza. Een voorbeeld van een erg leuk kerstpakket is het kerstpakket Kerst in de jungle XL. Een vrolijk en mooi kerstpakket, kies voor Kerst in de jungle XL. In dit pakket zitten 13 verschillende artikelen. Een aantal voorbeelden zijn, draadmand met serveerplateau, melamine schaal, servetten, appeltaartmix in bakblik, popcorn zout, chips, kaasknabbels, gezouten pinda’s en fruitwater appel/munt. De verpakkingen van alle artikelen zien er tropisch en mooi uit. Het draadmandje met serveerplateau is een erg leuk meubel voor in uw huis. Kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza zijn altijd erg kwalitatief en gevuld met veel producten.


En dippen maar kerstpakket

Lekker kaasfonduen met kerst? Dit is mogelijk met het super leuke kerstpakket van Kerstpakkettenplaza. De naam van het kerstpakket is En dippen maar. In dit kerstpakket zit een kaasfondueset voor 6 personen, servetten, witte wijn, partybrood gesneden wit, salt & pepper biscuits, gezouten pinda’s, aardappel chips naturel en Emmi Original Cheese Fondue. Kaasfonduen is erg gezellig tijdens het kerstdiner, schenk daarom uw collega of iemand uit uw familie het En dippen maar kerstpakket cadeau.

Sfeervolle kerstboom kerstpakket

Een kerstpakket inclusief verlichting? Het sfeervolle kerstboom kerstpakket zit vol met lekkernijen en leuke verlichting voor de kerst! In het kerstpakket zit onder andere mini deco light, sparkling druivensap. pannenkoekenmix, popcorn, Delizioso Patatas fritas, Pane rustico, kaaspuntjes, suiker kransen, choco rendier neuzen en fruitbeleg. Kortom, het pakket is goed gevuld met allerlei lekkere en leuke producten. Koop snel het sfeervolle kerstboom pakket via de website Kerstpakkettenplaza.