Ken jij de Dolly Bakfiets al?

Heb jij al wel eens de Dolly Bakfiets gezien? Dit is een robuuste fiets waar je met plezier door de stad kunt fietsen. Bovendien is hij lichtgewicht en zeer wendbaar. Als je op de website van Dolly-bakfiets.nl kijkt, dan vind je diverse uitvoeringen. Ook in de kleur kun je het zo gek nog niet bedenken of het is hier te realiseren! Kortom, neem zelf eens een kijkje op deze website als je hier meer over te weten wilt komen!

Bekijk het assortiment van Dolly bakfiets online

Een fiets hoort erg wendbaar en zeer handig te zijn. Je wilt immers maar al te graag jouw weg vervolgen. In de stad rijden met de auto is niet handig. Sterker nog, je bent met de auto een stuk langer onderweg en dan nog maar hopen dat je een parkeerplaats hebt. Hierdoor heb ik er toen voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een geschikte fiets. Het belangrijkste was dan wel dat mijn kinderen ook veilig mee konden gaan.

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de mogelijkheden die je kon vinden. Op het gebied van ruimte met de fiets kwam ik al snel uit op de bakfiets. Deze heb ik dan ook gevonden bij Dolly! Uiteraard wel in de kleur roze, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken!