Helemaal blij met mijn nieuwe Timberland enkellaarsjes

Trendytimberland enkellaarsjes

Mijn nieuwe Timberland enkellaarsjes zijn echt geweldig. Ze zitten niet alleen lekker, maar zijn ook nog eens super trendy. Ik heb namelijk in de Vogue gezien dat ook heel veel sterren deze schoenen dragen. Het schijnt dat ze wel 25 jaar mee kunnen gaan, zelfs als je ze elke dag draagt. Je kunt er dus zeker van zijn dat het een goede aankoop is, mits je ze goed verzorgt natuurlijk. Dit kun je makkelijk doen met een borstel en natte doek. Daar hoef je dus ook geen dure onderhoudsproducten voor te kopen, zoals je bijvoorbeeld wel bij andere schoenen moet doen.

Net even anders

Ik ben niet gegaan voor de originele Timberland enkellaarsjes, maar voor een variant daarop. Ik vond dit iets leuker omdat ik dan wel met de tijd mee ga, maar toch ook mijn eigen twist eraan kan geven. Ook heb ik nu iets anders dan anderen en dat komt vooral door het grote assortiment wat Van Bommel heeft. Ze verkopen zo ongelofelijk veel dat ik in het begin ook heel erg twijfelde tussen veel schoenen. Gelukkig heeft een vriendin mij geholpen en ben ik uiteindelijk mega blij met mijn schoenen. Echt een aanrader voor zowel mannen als vrouwen om er eens te kijken!