Geboortekaartje tweeling vind u bij Kissgeboortekaartjes!

geboortekaartje tweeling

geboortekaartje tweeling

Mijn kameraad en zijn vrouw hebben afgelopen maand een zware bevalling ondervonden. Zijn vrouw is namelijk bevallen van een tweeling. Helaas hebben zij het financieel niet breed en geld voor geboortekaartjes was er dan ook niet. Toen ik hoorde dat zij hier geen geld voor hadden greep ik in want naar mijn mening horen geboortekaartjes bij een geboorte. Geboortekaartjes is iets waar iedereen later naar kijkt wanneer hij/zij ouder is. Met deze intentie ben ik opzoek gegaan naar een leuk geboortekaartje tweeling. Maar waar kon ik een geboortekaartje tweeling vinden? Met deze gedachte nam ik het besluit een kijkje te nemen op het internet. Simpelweg omdat tegenwoordig vrijwel alles te vinden is via het internet.

Kwaliteit

Kissgeboortekaartjes!

Na een tijdje het internet bekeken te hebben kwam ik terecht op de website van Kissgeboortekaartjes. Via deze website had ik vele mogelijkheden betreft het kopen van een geboorte kaart. Het assortiment van deze webshop is zeer breed en diep aan keuzes betreft kaartjes voor geboorte. Ook had ik via de webshop zelfs de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken. Dit ontwerp kon ik dan opsturen naar Kissgeboortjekaartjes die zij dan gingen omtoveren tot eindresultaat! Uiteindelijk nam ik dan ook de beslissing om een eigen ontwerp te maken en een dag later stuurde ik deze op naar Kissgeboortekaartjes!

Kissgeboortekaartjes

Top cadeau!

Een dag later werden de kaartjes al bij mij thuis afgeleverd. Dezelfde dag heb ik de geboortekaartjes langs mijn kameraad en zijn vrouw gebracht. Beide vonden zij het een geweldig gebaar waar zij hartstikke blij mee zijn!