Geberit inbouwreservoir als cadeau via Sanitair Online

700001_1

De lezers van dit blog weten inmiddels dat dit het blog is waarover cadeau’s en geschenken wordt geschreven. Vandaag wil ik het eens omdraaien. Ik wil dit blog artikel namelijk wijden over een item, op sanitair gebied, dat een paar maanden geleden haar jubileum heeft gevierd. We hebben het dan natuurlijk over het Geberit inbouwreservoir. Het bedrijf hierachter, Geberit, heeft vorig jaar het vijftig jarig jubileum gevierd van het reservoir dat haar naam draagt. Veel mensen staan er tegenwoordig niet meer bij stil, maar vijftig jaar geleden zag het sanitair er anders uit dan vandaag de dag. Wist je namelijk dat het een halve eeuw is geleden dat het bedrijf Geberit de eerste stortbak achter de muur monteerde, in plaats van voor de muur? Op dat moment was er sprake van een ware revolutie op sanitair gebied.

geberit_up320_109300005 (1)

Wist je trouwens dat dit reservoir niet alleen meer ruimte in de badkamer creëerde, maar ook een stuk handiger was? Bekijk bijvoorbeeld eens de afbeeldingen in dit blog artikel die een inzicht geven in de onderdelen van en wat er komt kijken bij een inbouwreservoir. toiletblokhouder

Daarom Sanitair Online

Sanitair Online is een van de grotere spelers in het online aanbieden van sanitair. Want wist je namelijk dat zij niet alleen alle A-merken in huis hebben? In dit geval gaat het natuurlijk om het merk Geberit. Maar, je kunt ook aan het voordeel denken dat ze de voorraad informatie online beschikbaar stellen. Zo weet je ongeveer wanneer je jouw inbouwreservoir mag verwachten dat op afspraak bezorgd wordt.