Een workshop om cocktails te leren maken

Hier ben ik weer, klaar om jullie te helpen met de zoektocht naar een leuk cadeau! Vandaag ga ik het hebben over: workshop cocktails maken. Ik ga zelf namelijk regelmatig uit met een groep vrienden, een vriend van mij drink eigenlijk altijd cocktails. Diezelfde vriend is bijna jarig en ik wilde een leuk cadeau voor hem vinden. Omdat hij zo gek op cocktails is wilde ik hier zijn verjaardag van maken. Ik hoorde namelijk van een goede vriend dat er workshops worden gegeven en dit leek mij wel wat voor mijn vriend. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar goede aanbieders. Na goed zoeken kwam ik uit bij Cocktail Experience, dit bedrijf geeft erg interessante workshops en uiteraard leek mij dit wel wat. Ik heb vervolgens contact met ze opgenomen en heb een afspraak met ze gemaakt!

Het was een geslaagde avond

Cocktail Experience kwam naar mijn huis toe en hier hebben we een erg leuke workshop om cocktails te leren maken gehad. Mijn vriend was helemaal verrast en dat is natuurlijk altijd leuk. Zoals ik al zei was het super leuk en buiten dat hebben we ook nog is wat geleerd. Ik kan nu zelf cocktails maken en dit natuurlijk erg leuk voor op feestjes. Na de workshop zijn we nog uit geweest en we kunnen nu spreken over een erg leuke avond! Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan op de website voor meer info!