Een band die je bruiloft onvergetelijk maakt

Je trouwdag moet perfect zijn en één van de opties die je daarvoor kunt inzetten is een band die je bruiloft tot grote hoogtes brengt. Bij het avondfeest, waar doorgaans een groot aantal gasten komt, is de muziekkeuze een zaak van levensbelang. Pianospel hoort meer bij de middag en bij het diner of misschien bij een feest dat gevierd wordt in beperkte kring. Echter, als je veel mensen uitnodigt en je wil dat je feest de boeken in zal gaan als één van de gezelligste trouwpartijen ooit, dan kom je met een live band al erg ver.

Gitaren, saxen of een beetje van alles wat?

Wanneer je een band boekt via een goed boekingsbureau – bijvoorbeeld Evenses – dan kun je ervan op aan dat je de beste muzikanten geleverd krijgt. Niet iedereen kan zich zomaar laten verhuren als hij dat wil. Een goed bureau wil immers dat de klant tevreden is. Als je een bandje stuurt dat – zeg maar – gerust nog een paar jaartjes had mogen oefenen, zal zich dat snel rond vertellen. Nee, je wilt dat de mensen laaiend enthousiast zijn over je service. Mede om die reden zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent voor vragen en dat je de tijd neemt voor de klant ten einde tot de perfecte bandsamenstelling te komen. Wordt het een rockband met rauw stemgeluid en gierende gitaren of moeten er jazzy klanken door de boxen schallen? Vaak wordt geadviseerd een cover band te nemen die allround is en een kei is in improviseren. Als er iemand uit de zaak wil meezingen, kom maar op. Alles kan, alles is mogelijk.

 

All-in, dus geen onaangename verrassingen achteraf

Boeken bij Evenses betekent weten waar je aan toe bent, zowel op budgettair gebied als de manier waarop alles geregeld wordt. Zo word je altijd op de hoogte gehouden van wijzigingen, mochten die onverhoopt optreden en weet je van tevoren de totaalprijs inclusief apparatuur, licht, geluid en eventuele extra’s die je samen overeengekomen bent.