Door de led strips staat ons huis in een heel ander licht

Door de led strips staat ons huis in een heel ander licht

led_strip

Eigenlijk dachten mijn vriend en ik erover om te verhuizen, maar krijg je huis maar eens verkocht in deze tijden. Bovendien hadden we ook niet echt iets aan te merken op het huis, het is meer dat je er, als je er eenmaal een tijdje woont, misschien een beetje op uitgekeken raakt. Om dit te voorkomen is het belangrijker in je achterhoofd te houden dat het gras altijd groener lijkt bij de buren en bovendien dat je er zelf bij bent. Je kunt er zelf iets aan veranderen als het je allemaal wat te gewoontjes wordt op een gegeven moment. Zo hebben wij onszelf en ons huis opnieuw uitgevonden, slechts door er enkele aanpassingen aan te doen. Voor mij is sfeer heel belangrijk en om eerlijk te zijn vond ik de sfeer in huis al een tijdje niet zo aangenaam meer. Ik ben dus maar eens op het web gedoken voor inspiratie van het een en ander en zodoende kwam ik op een handige website terecht, namelijk die van LEDStripXL. Hier werd me duidelijk dat wat ik altijd van led strips had gedacht helemaal niet waar was. Een hardnekkig vooroordeel van led strips is dat ze heel fel zijn en eigenlijk een beetje dat industriële licht uitstralen – een licht waar ikzelf echt niet tegen kan. Niets is echter minder waar, want ik vond op deze site heel sfeervolle led strips, waar je bovendien ook nog eens bijzondere effecten mee kunt creëren ook. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, en zeker als je het zo hebt gedaan als ikzelf, door namelijk achter enkele zwevende randen hier in huis, achter de plinten, enkele led strips te plaatsen. Ons huis staat nu letterlijk en figuurlijk in een ander licht.