De mooiste ringen van zilver zijn hier te vinden

Mijn tips voor het geven van een goed cadeau gaan vandaag een stapje verder, namelijk ga ik je doorverwijzen naar een zeer aan te raden site als je gaat samenwonen, verloven of gaat trouwen. Mijn vriendin heeft net haar woning verkocht en nu kunnen wij dan eindelijk gaan samenwonen. Ik zou Mark niet zijn als ik daar geen leuk cadeau bij zou bedenken. Mijn vriendin is nu eenmaal de vrouw van mijn leven, En nu wij gaan samenwonen wil ik dit eigenlijk met zilveren ringen verzegelen. 

Dit cadeau viel goed in de smaak

In twee dagen was mijn vriendin met al haar spullen bij mij, en op de dag dat zij de sleutels van haar oude woning had gegeven aan de nieuwe bewoners, heb ik besloten om in ons gezamenlijke huis lekker te gaan koken en haar te verrassen met de mooie zilveren vriendschapsring. Eenmaal nietsvermoedend aan het toetje zaten wij nog in een goed gesprek, en begonnen de zenuwen al aardig op te komen. Uit mijn achterzak pakt ik het doosje (waar ik de huissleutel met een sleutelhanger waar ik de ringen aan had gemaakt) En gaf deze aan haar. Direct kreeg mijn vriendin een kleur en ik zag dat ze niet wist waar zij moest kijken. Nou ik kan vertellen dat dit cadeau erg goed bij haar in de smaak is gevallen, want hier moest meteen een bericht over naar social media!