Bloemen bestellen als een verrassing

bloemen bestellen

bloemen bestellenBloemen bestellen doe ik regelmatig voor mijn klanten wanneer zij een aantal jaar klant bij mij zijn. Op die manier wil ik hen graag laten weten dat ik het waardeer dat zij voor mij kiezen. Eigenlijk is het gewoon een manier om mijn naam weer eens in hun gedachte te krijgen. Dit heb ik ooit als tip gekregen van mijn vader. Hij was zelf ook altijd ondernemer en had het idee dat dit goed werkte voor de lange termijn relaties met afnemers van ons product. Zelf ben ik hier ongeveer een jaar geleden mee begonnen en sinds die tijd heb ik hier alleen nog maar positieve reacties op gekregen. Doordat ik er een klein kaartje bij kan doen, wordt het ook erg persoonlijk. Hierop schrijf ik namelijk altijd de naam van de persoon waar het om gaat en dat is natuurlijk veel leuker dan dat iemand wordt aangesproken als klant.

bloemen bestellen

Bloemen bestellen voor zakelijke klanten

Mijn bloemen bestellen doe ik altijd via dezelfde webshop. Hier hoorde ik via via altijd al hele goede verhalen over en daarom ben ik hier toen zelf ook een kijkje gaan nemen. Het assortiment is heel erg groot en daarom is er in iedere stijl wel iets te vinden. Meestal kies ik hetzelfde boeket, maar soms kies ik voor een grotere maat als het gaat om iemand waarbij ik extra indruk wil maken. De aankoop gaat altijd heel erg snel en ik kan gemakkelijk op verschillende manieren betalen. Hierbij kies ik altijd iDeal, omdat het op die manier overzichtelijker is voor mijn boekhouder. Ook hem heb ik wel eens een mooi bloemetje gegeven, want hij verricht heel veel werk voor mij wat ik zelf niet graag doe. Mocht jij ook eens iemand willen verrassen, dan raad ik jou zeker aan om hier eens een kijkje te nemen.