Anaal vibrator, het ultieme speeltje voor je lust te verhogen

Eens een keer wat anders proberen dan gewone vaginale of anale toys? Dan is een anaal vibrator een prima keuze. Je hebt ze in grote en kleine uitvoeringen en ook in verschillende kleuren en voor mannen en vrouwen. Maar waarom zou je er juist voor eentje kiezen die vibreert?

Toch maar eens experimenteren

Anale seks misschien vond je de gedachten alleen al vies. Maar wist je dat het juist voor de hetero koppels hygi├źnischer is dan wanneer je vaginale seks hebt met elkaar? Dit komt omdat er minder ziektekiemen vrijkomen als je anale seks hebt. Maar even een wijze les ga niet iedere keer switchen van anale seks naar vaginale seks of andersom. Dan is het beter om de anaal vibrator te gebruiken voor een afwisseling of tegelijk kan natuurlijk ook. Van tevoren is het ook wel handig om een anale douche te nemen zodat je anus schoon is.

Hoe kun je het speeltje het beste gebruiken

Natuurlijk is het verstandig om er niet al te ruw mee om te gaan. Je rectum zal er eerst aan moeten wennen voordat je het speeltje erin duwt. Probeer eerst met een vinger om te kijken hoe de spieren rondom de anus reageren. Voelt het een beetje ontspannen dan kun je met het topje van de anaal vibrator heel voorzichtig inbrengen. Dan als het wat prettiger aan voelt, dan zet je de vibratie aan. Niet te veel erbij nadenken en proberen te ontspannen. Voelt het nog niet goed dan is het fijn om eerst wat te masturberen en op het moment van extase nog een te proberen. En het beste is ook om speciale siliconen glijmiddel te gebruiken om het speeltje en anus in te smeren.

Welke varianten zijn er

Dat is voor ieder persoon verschillend. Ben je van plan om het voor de eerste keer uit te proberen dan begin eerst klein en hou het dan bij een simpel anaal vibrator. De vibratie zorgt er ook namelijk voor dat je een beetje kunt ontspannen als je hem inbrengt. Voor een man zijn er varianten waarbij je de P-spot kunt stimuleren deze hebben een ietwat kronkelige vorm om de prostaat te masseren. Wist je dat het ook nog eens gezond is voor een man om regelmatig een prostaat massage te doen. De kans is aanzienlijk kleiner dat er een ontsteking optreedt bij het gebruik van een anaal vibrator of prostaat vibrator. Ook de erectie wordt heftiger en intenser bij een gebruik van een anaal vibrator. Neem gerust een kijkje welke leuke speeltjes er nog meer zijn op erotiek-accessoires.nl. Waaronder de anaal vibrator en de anale douche. Speeltjes voor de man en de vrouw en accessoires en alle andere aanbiedingen. Alle speeltjes worden discreet en zorgvuldig ingepakt en verstuurd.